Yeni Ay Koç Burcu’nda ♈️🌙

Sevgili dostlarım merhaba;
Bugün saat 09:24’te yeni astrolojik döngünün ilk Yeni Ayı’nı yaşayacağız. İstanbul saatine göre 09:24’te gerçekleşecek ve Koç Burcu’nun 11 drc 30 dk’sında yer alacak.

Yeni Ay’lar biliyorsunuzdur; Ay ve Güneş’in aynı burçta, aynı derecede birleşmesine deniyor. Yani Ay & Güneş birlikte hareket ediyor.
Bu Yeni Ay’a, Merkür ve Chiron’da eşlik ediyor. Aynı zamanda Kova Burcu’nda bulunan Venüs ile semisquare denilen 45 drc’lik bir bağlantı kuruluyor. Ve şunu da eklemek gerekir ki; Venüs, Kova Burcu’ndaki Satürn ile birlik içinde bulunuyor.

Detaylara indiğimizde; Yeni başlangıçların olacağı ve bunların içsel olarak bir gerilim yaratabileceği gözüküyor. Bir can sıkıntısı yaşanacak, keyfimiz biraz kaçacak. Bunun nedeni risk ya da isteksizlik unsuru içerebilecek adımların huzursuzluk getirmesi şeklinde olacak. Bu huzursuzluğun temelinde İstemeye istemeye yapılacak girişimlerden kaynaklı olabileceği gibi daha önce düşünülmemiş, görülmemiş seçenekler için geç kalınmışlık adına hissedilebilecek keşkeler kaynaklı olabilecek.
Tüm bunlar, yaşanacak hayal kırıklıkları ve içsel huzursuzluk yaratan potansiyeller dönemin ruhuna uygun şekillenmemize neden olacak. Ve aslında bu iyi bir sonuca götürecek. Bir nevi iyileşebileceğiz.
Objektifliğin değerli olduğunu anlayacağız.
Belki de bazı kopuşların/ yıkımların çoktan yaşanması gerektiği anlaşılacak. Buna istinaden yeni insan/ para/keyif ilişkileri kurulacak. Tazelenmeler yaşanabilecek. Sadece kontrol kaybına karşı dikkatli olmakta fayda var. Çünkü içsel olarak güçlü bir enerji hissedeceğiz ve bu enerjinin yukarıda dikkat çekmeye çalıştığım gibi yıkıcı bir güce dönüşmesi söz konusu olabilir. Burada yaşanan duyguyu gözlemleyebilmek asıl değerli olan olacak. Akıllı, kibar ve mütevazi olan kazanacak.
Arka planda yeni gelir alanlarına doğru ilerlenebilir ve bu alanların doğru iletişim/ doğru bilgi paylaşımı içermesi de söz konusu olabilir.
Bilgimize, iletişim şeklimize güvenebilir ve bu yönde adımlar attığımızda kazançlı çıkabilmemiz söz konusu olabilir.

En güzellere buluşmak dileğiyle;

Gökyüzü Fısıltıları
Astroloji Danışmanı
Mevlude Emiroğlu

Yorum bırakın